Villa Verso

Villa Verso

Villa Verso on viihtyisä, rauhallinen ja rakkaudella rakennettu ex-kotimme Isossakyrössä.  Talossa on kodikkaat tilat, jotka soveltuvat pienten kokousten, koulutusten tai perhejuhlien järjestämiseen. Tarvittaessa käytettävissä on projektori, valkokangas ja fläppitaulu. Talon yläkerrassa on lisäksi neljä makuuhuonetta, joita vuokraamme majoituskäyttöön.  Majoituskapasiteettimme on 7-9 henkilöä. 


Villa Verso sijaitsee vain kivenheiton päässä Kyrö Distillerystä ja monet vieraamme yhdistävätkin käyntiinsä tislaamokierroksen ja/tai ruokailun viskitehtaalla.  Lähietäisyydeltä löytyy myös muita mielenkiintoisia käyntikohteita esimerkiksi Napuen taistelun muistomerkki ja kaunis Perttilän riippusilta.  Ympäristössä on rauhallisia metsäpolkuja ja lenkkeilymaastoja.


Tila- ja majoitusasioissa voit olla yhteydessä suoraan joko puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla/yhteydenottolomakkeella.

Huonevarauksen voit halutessasi tehdä myös Airbnb-sivuston kautta.  Sivustolta löydät myös lisää kuvia Villa Versosta.

Olet lämpimästi tervetullut joko yksin tai yhdessä!

Valmennus- ja terapiatila sijaitsee talon kellarikerroksessa, mihin on oma, esteetön sisäänkäynti.

Tilava oleskelutila soveltuu pieniin koulutuksiin ja kokoontumisiin. Tilasta on käynti lasitetulle terassille ja takapihalle, joka toimii tunnelmallisena olohuoneen jatkeena kesäaikaan.

Fiini on romanttiseen henkeen sisustettu 13 m2 kahden hengen huone.

Kyrö on viskitehtaan henkeen sisustettu 13 m2 kahden hengen huone.

Itu on viihtyisä ja valoisa 9 m2 yhden hengen huone.

Moment on tilava, rauhallisen sinisen sävyin sisustettu 19 m2 huone, jossa on halutessasi käytössä oma kylpyhuone.