Yritys

Jokaisella meistä on oma, ainutlaatuinen tarinamme. Se on syntynyt kokemuksistamme ja kohtaamisistamme ja muovanneet sinusta sinut ja minusta minut. Mind Momentsin tarina ja juuret ulottuvat hetkiin, jolloin elämä on tuntunut toivottomalta rämpimiseltä ja etenkin niihin hetkiin, jolloin jotakin uutta on sen jälkeen lähtenyt versomaan. Oppimisen, oivaltamisen ja muutoksen mahdollisuudet ansaitsevat mielestäni tulla jaetuiksi. Siitä ajatuksesta on saanut alkunsa Mind Moments.

Olen ollut lapsesta lähtien elämän ja ihmisyyden ihmettelijä.  Minua on kiehtonut loputtomasti mielen toiminta ja käyttäytymisen syyt ja seuraukset.  Suurimmat oppiläksyni koen kuitenkin saaneeni oman elämäni vastoinkäymisissä ja niistä seuranneissa muutoksissa. Olen kasvanut ihmiseksi, joka uskoo ratkaisujen löytymiseen pimeimmässäkin yössä ja tietää ihmismielen potentiaalin muutoksissa.

Pohjakoulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja ja erityisopettaja.  Nainen, josta ei todellakaan koskaan pitänyt tulla opettajaa 😀  Vuonna 2005 sattuma johdatti minut ensimmäiseen pitkään NLP-koulutukseeni. Yllätyin, innostuin ja aloin vähitellen ymmärtää, miten omaan ajatteluun, mielialaan ja käyttäytymiseen voi oikeasti vaikuttaa.  Uteliaisuus, oivaltamisen ilo sekä omiin vaikeisiin hetkiin ratkaisujen etsiminen ovat kuljettaneet minua tutkimaan mielen ja kehon toimintaa yhä syvemmin erilaisista näkökulmista.  Sen matkan varrella titteleitäkin on tullut lisää: 


* NLP Associate Trainer 2018

* NLP Trainer 2021

* NLP Coach 2018

* NLP Co-Trainer 2022

* NLP Trainer Extra 2022

* Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 2017

* Kognitiivinen lyhytterapeutti 2022

* Läsnäoleva kasvattaja 2023

* ACT Acceptance and Commitment Therapy koulutus 2023


Edellisten lisäksi useita tunne- ja vuorovaikutustaitoihin, ilmaisutaitoon sekä lasten ja nuorten oppimisen tukemiseen liittyviä lyhyempiä täydennyskoulutuksia.

Olen työskennellyt luokanopettajana, erityisluokanopettajana, laaja-alaisena erityisopettajana, kouluttajana ja valmentajana.  Joskus olen ollut maatalon emäntäkin 😀 Uusin mielekäs tekeminen työrintamalla on terapiatyö.  Henkilökohtaisessa elämässäni olen puolisoni omaishoitaja, äiti kolmelle jo aikuistuneelle lapselle ja pieneen tyttölapseen rakastunut mummi.

 

 

Tällä hetkellä toimin oman yritystoiminnan lisäksi erityisopettajana, oppimisen tuen asiantuntijana, konsultoivana erityisopettajana sekä entisen kotimme, Villa Verson hostina. Kaiken eletyn ja koetun jälkeen tunnen olevani samaan aikaan sekä kotona omassa elämässäni että mieli täynnä uusia suunnitelmia.

 

 

Oma missioni on auttaa omalta osaltani niitä ihmisiä, jotka haluavat löytää laadullisesti paremman ja omannäköisen elämän äärelle. Haluan jakaa eteenpäin sitä hyvää, mitä olen itse saanut oppia ja kokea. Toisen onnistuminen ja muutos parempaan antavat itsellenikin iloa ja energiaa.

Hetket, jolloin uusi oivallus syntyy ja toivo paremmasta herää, ovat ainutlaatuisia ja sykähdyttäviä. Silloin vanha väistyy ja jokin uusi saa alkunsa. Taivaanrannassa näkyy sarastusta. Tästä mielikuvasta sai aikoinaan nimensä yhtiökumppanin kanssa perustettu ensimmäinen yritykseni.  Tiemme ajautuivat kuitenkin erilleen ja raskain mielin jouduin siitä luopumaan. Samat  merkityksellisiksi kokemani asiat ohjaavat silti edelleen toimintaani. Pääset tutustumaan niihin klikkaamalla alla olevia kirjaimia.

Yhteistyökumppanit

Reetta Vanhanen

Senior NLP-kouluttaja, coach ja henkilöstövalmentaja,

HOITOLA JOELLA

Toivon tapaavani sinut omien tärkeiden asioidesi äärellä.

”Sinä olet ainutlaatuinen.
Olemassaolosi syy on erityinen,
aivan kuten elämäsi tarkoituskin.”

– Maria Shriver –