Yritys

Jokaisella meistä on oma, ainutlaatuinen tarinamme. Se on syntynyt kokemuksistamme ja kohtaamisistamme ja muovanneet sinusta sinut ja minusta minut. Mind Momentsin tarina ja juuret ulottuvat hetkiin, jolloin elämä on tuntunut toivottomalta rämpimiseltä ja etenkin niihin hetkiin, jolloin jotakin uutta on sen jälkeen lähtenyt versomaan. Oppimisen, oivaltamisen ja muutoksen mahdollisuudet ansaitsevat mielestäni tulla jaetuiksi. Siitä ajatuksesta on saanut alkunsa Mind Moments.

Olen ollut lapsesta lähtien elämän ja ihmisyyden ihmettelijä.  Minua on kiehtonut loputtomasti mielen toiminta ja käyttäytymisen syyt ja seuraukset.  Suurimmat oppiläksyni koen kuitenkin saaneeni oman elämäni vastoinkäymisissä, niistä seuranneissa muutoksissa ja elämän uudelleenrakentamisessa. Olen kasvanut ihmiseksi, joka uskoo ratkaisujen löytymiseen pimeimmässäkin yössä ja tietää ihmismielen potentiaalin muutoksissa.

Pohjakoulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja ja erityisopettaja.  Nainen, josta ei todellakaan koskaan pitänyt tulla opettajaa 😀  Vuonna 2005 sattuma johdatti minut ensimmäiseen pitkään NLP-koulutukseeni. Yllätyin, innostuin ja aloin vähitellen ymmärtää, miten omaan mieleen ja käyttäytymiseen voi oikeasti vaikuttaa.  Uteliaisuus, oppimisen halu sekä omat elämänkokemukset ovat johdattaneet minut tutkimaan mielen ja kehon toimintaa yhä syvemmin ja etsimään siihen vaikuttavia menetelmiä.  Matkan varrella titteleitäkin on tullut lisää: 

 

 

* NLP Associate Trainer 2018

* NLP Coach 2018

* NLP Trainer 2021

* NLP Co-Trainer 2022

* NLP Trainer Extra (kouluttajakoulutus) 2022

* Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 2017

* Kognitiivinen lyhytterapeutti 2022

* Läsnäoleva kasvattaja 2023

* ACT Acceptance and Commitment Therapy perusteet (Dr Russ Harris) 2023

* ACT Acceptance and Commitment Therapy Completions 2023-24:

– ACT for Perfectionism and People Pleasing

– ACT for Adolescents (n. 10-19 -vuotiaat)

 

 

Edellisten lisäksi erilaisia tunne- ja vuorovaikutustaitoihin, ilmaisutaitoon sekä lasten ja nuorten oppimisen tukemiseen liittyviä täydennyskoulutuksia.

Olen työskennellyt opetusalalla yli 30 vuotta luokanopettajana, erityisluokanopettajana ja laaja-alaisena erityisopettajana.  Viime vuosina olen toiminut erityisopettajan työn ohella joustavan esi- ja alkuopetuksen koordinaattorina, konsultoivana erityisopettajana ja oppimisen tuen asiantuntijana.  Oman yrityksen kautta teen töitä kouluttajana, valmentajana, terapeuttina ja Villa Verson hostina. 

 

 

Henkilökohtaisessa elämässäni olen puolisoni omaishoitaja, äiti kolmelle jo aikuistuneelle lapselle ja pienen tyttölapsen mummi.  

 

 

Tuuletan omaa kehoani ja mieltäni koiralenkeillä ja rakastan lattareiden tanssimista.  Sydäntäni lähellä on myös vapaaehtois- ja vertaistukitoiminta Aivoliitossa ja Olkassa. 

 

 

Missioni on auttaa niitä ihmisiä, jotka haluavat löytää laadullisesti paremman ja omannäköisen elämän äärelle. Haluan jakaa eteenpäin sitä hyvää, mitä olen itse saanut oppia ja kokea. Toisen onnistuminen ja positiivinen muutos antavat itsellenikin merkitystä, iloa ja energiaa elämään.

Hetket, jolloin uusi oivallus syntyy ja toivo paremmasta herää, ovat ainutlaatuisia ja sykähdyttäviä. Silloin vanha väistyy ja jokin uusi saa alkunsa. Taivaanrannassa näkyy sarastusta. 

Tästä mielikuvasta sai aikoinaan nimensä yhtiökumppanin kanssa perustettu ensimmäinen yritykseni.  Tiemme ajautuivat kuitenkin erilleen ja raskain mielin jouduin siitä luopumaan. Samat  merkityksellisiksi kokemani asiat ohjaavat silti edelleen toimintaani. Pääset tutustumaan niihin klikkaamalla alla olevia kirjaimia.

Yhteistyökumppanit

Reetta Vanhanen

Senior NLP-kouluttaja, coach ja henkilöstövalmentaja,

HOITOLA JOELLA

Toivon tapaavani sinut omien tärkeiden asioidesi äärellä.

”Sinä olet ainutlaatuinen.
Olemassaolosi syy on erityinen,
aivan kuten elämäsi tarkoituskin.”

– Maria Shriver –