Yksityisille

Henkilökohtainen valmennus/coaching

Ajatuksemme, tunteemme ja aikaisemmat kokemuksemme ohjaavat toimintaamme. Opimme jo varhaislapsuudessa, mitä kannattaa pelätä ja varoa tai miten saamme rakkautta ja hyväksyntää.  Ajattelumme, tapamme reagoida ja toimia ovat myöhemmällä iällä suurimmaksi osaksi näiden varhaisten kokemusten ohjaamaa. Osa näistä automatisoituneista malleista ovat meille hyödyllisiä ja jotkut niistä eivät palvele meitä enää. Osasta on saattanut muodostua jopa esteitä omalle hyvinvoinnille ja tavoitteiden toteutumiselle. Vievätkö ajatuksesi ja valintasi sinua tällä hetkellä lähemmäs vai kauemmas siitä, mitä todella elämääsi haluat?


Henkilökohtaisessa valmennuksessa on mahdollista pysähtyä tilanteesi äärelle ja etsiä avaimia hyvinvointiin, oman potentiaalin vahvistamiseen ja haluamaasi muutokseen. Valmennus on luottamuksellinen, toimivia ratkaisuja etsivä prosessi, joka suuntautuu tulevaisuuteen. Se tarkoituksena on tarjota sinulle uusia näkökulmia ja oivalluksia. Mitä haluat elämääsi lisää, mitä haluat säilyttää, mistä haluat päästää irti?


Joskus suunta voi olla hukassa eikä oikeastaan tiedä, mitä haluaa tavoitella tai muuttaa elämässään. Asiat ovat kunnossa ja kaikki on periaatteessa hyvin, mutta mielessä on silti epämääräinen tyytymättömyys. Valmennuksen avulla voi oppia ymmärtämään myös näitä tunteita ja löytää niiden asioiden äärelle, jotka tekevät elämästä merkityksellistä. Omat arvot ja tavoitteet voivat kirkastua ja sisäinen motivaatio syttyä. Elämänilo on mahdollista palauttaa arjen tavallisiinkin askareisiin, ihmissuhteisiin ja työelämän haasteisiin.


Valmennuksen avulla on mahdollista saavuttaa sellaisiakin tavoitteita, jotka ovat ehkä tuntuneet mahdottomilta tai joiden tavoittelussa on aikaisemmin epäonnistunut. Parhaimmillaan valmennus avaa uusia näkökulmia ja auttaa tekemään suuriakin muutoksia omassa elämässään. Kun sinulla on vahva halu onnistua, valmennus antaa siihen tarvittavat työkalut. Valmentaja toimii matkallasi peilinä ajatuksillesi ja toiminnallesi. Hän kulkee vierelläsi, avartaa maisemaa ja auttaa löytämään tien eteenpäin.


Valmennuksen ensimmäinen tapaaminen voi halutessasi olla lyhyempi tutustumiskerta, joka ei velvoita sinua jatkossa mihinkään. Tapaamisen yhteydessä sinulla on mahdollisuus tutustua valmentajaan ja voimme kartoittaa tarpeitasi sekä suunnitella valmennuksen sisältöä. Valmennuskertojen määrä on asiakaskohtainen ja vaihtelee tapauksittain.

Hinta:


75 €/60 min.
95 €/90 min.

Tutustumiskerta 30-45 min./ 45 €


Hinnat sisältävät alv. 24 %

Mihin valmennuksesta voi olla hyötyä?

Ota yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella

Sari Markkula

info@mindmoments.fi

045-343 3833

”Kiitos, kun olet auttanut tuntemaan itseäni paremmin ja löytämään näitä puolia itsessäni, jotka ovat olleet pinnan alla piilossa ja löytämään työkaluja antoisampaan elämään. Tapasi kohdata sydämellisesti, lämpöä ja herkkyyttä hehkuen on ihanaa. Aina on ollut mukava tulla luoksesi koutsaukseen ja vielä paremmalla mielellä olen lähtenyt kotiin päin.”

-Yksilövalmennusasiakas-