Ryhmille ja yhteisöille

Elämämme aikana olemme osallisina monissa yhteisöissä alkaen omasta perheestämme ystäviin ja kaveriporukoihin sekä opiskelun, harrastusten ja eri toimintojen kautta syntyneisiin ryhmiin. Yhteisöllisyys on jo sinällään yksi perustarpeemme ja onnistunut yhdessäolo luo mukavia muistoja ja kohottaa hyvinvointiamme.
Sarastusta tarjoaa leppoisia, iloisia ja oivalluttavia kokonaisuuksia yhteisöjen ja ryhmien kokoontumisiin ja virkistyshetkiin. Voitte valita valmiista paketeista joko rentouttavan tai energiaa nostattavan ohjelman. Katso myös yritysvalmennuksien aiheet, sillä niistäkin voi mainiosti laatia erikokoisille ryhmille sopivia kokonaisuuksia. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

1. Tyyni

 

Aloitamme luomalla yhteishenkeä leppoisassa ilmapiirissä. Keskitymme kehon ja mielen hyvinvointiin kuunnellen ja helppojen käytännön harjoitusten avulla. Pääosassa on stressin purkaminen, voimaantuminen, levollisuus ja palautuminen. Lopuksi ohjelmassa on ohjattu rentoutus. Kesto 1,5-2 h.

2. Draivi

 

Lähdemme nostattamaan yhteishenkeä rennossa ilmapiirissä. Keskitymme iloon ja hauskanpitoon yhdessä. Teemme helppoja ja keveitä harjoituksia, joiden kautta opitaan luottamaan toiseen ja löytämään kenties aivan uusia puolia sekä itsestä että toisesta. Tavoitteena ovat energian lisääminen, rento yhdessäolo ja naurun vapauttaminen. Kesto 1,5-2 h.